Project news
Найзахопливіші детективи для підлітка
Wizeclub Education: курси додаткової освіти в Україні
Що робити, якщо болить поперек
Онлайн академія Mate academy – від мрії потрапити в IT до першої роботи
Мобільні додатки для підтримки організації навчання та співпраці в освітньому процесі
Школа англійської для дітей: важливість навчання та як вибрати кращу школу
Хто такий Зевс?
Вивчаємо англійську за допомогою читання
Благодійність та соціальна відповідальність бізнесу
Як обрати надувний басейн?
Як створити і розкрутити групу у Фейсбуці без блокування
Практичні рекомендації по вибору школи англійської мови
Options for checking articles and other texts for uniqueness
Різниця між Lightning та USB Type-C: одна з відмінностей iPhone
Столична Ювелірна Фабрика
Відеоспостереження у школі: як захистити своїх дітей?
Чим привабливий новий Айфон 14?
Розширений пакет за акційною ціною!
iPhone 11 128 GB White
Програмування мовою Java для дітей — як батьки можуть допомогти в навчанні
Нюанси пошуку репетитора з англійської мови
Плюси та мінуси вивчення англійської по Скайпу
Роздруківка журналів
Either work or music: 5 myths about musicians and work
На лижі за кордон. Зимові тури в Закопане
Яку перевагу мають онлайн дошки оголошень?
Огляд смартфону Самсунг А53: що пропонує південнокорейський субфлагман
БЕЗПЕКА В ІНТЕРНЕТІ
Вітаємо з Днем Вчителя!
Портал E-schools відновлює роботу
Канікули 2022
Підписано меморандум з Мінцифрою!
Voting
Як Вам новий сайт?
Total 7 common:people_all_forms

НАКАЗ Про тренерсько-викладацьку роботу

Date: 30 червня 2020 о 12:53, Refreshed 30 червня 2020 о 12:54
155 views

КОМУНАЛЬНА УСТАНОВА

„ВОВЧАНСЬКА ДИТЯЧО – ЮНАЦЬКА СПОРТИВНА ШКОЛА”

НАКАЗ

від 22 червня 2020 р.                                     м. Вовчанськ                                                № 48

Про тренерсько-викладацьку роботу

Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 17 червня 2020 року № 500 «Про внесення змін до деяких актів Кабінету Міністрів України», розпорядження голови Харківської обласної державної адміністрації від 22 червня 2020 року № 353 «Про внесення зміни до розпорядження голови обласної державної адміністрації від 22 травня 2020 року № 272», керуючись абз. 1 п. 1. наказу Відділу освіти, культури, молоді і спорту Вовчанської райдержадміністрації № 106 від 22.06.2020 року ««Про внесення зміни до наказу начальника відділу освіти, культури, молоді та спорту районної державної адміністрації від 22 травня 2020 року № 94», наказу від 22 червня 2020 р. м. Вовчанськ № 47 «Про внесення змін до наказу директора КУ Вовчанська ДЮСШ від 22 травня 2020 року « 37 «Про запобігання поширенню коронавірусу COVID-19 в КУ Вовчанська ДЮСШ».

Керуючись п.8 Додаток 6 до наказу Міністерства України у справах молоді та спорту 23.09.2005  № 2097 (у редакції наказу Міністерства молоді та спорту України 31.08.2017 № 3659), додатком № 10 до колективного договору між адміністрацією та трудовим колективом Комунальної установи «Вовчанська дитячо-юнацька спортивна школа», м. Вовчанська, Харківської області 2016-2020 роки «Перелік видів тренерсько-викладацької роботи, що здійснюється під час карантину, епідемії або відсутності дітей при аварійних ситуаціях (закриття закладу не з вини працівників), при яких здійснюється оплата праці в розмірі 100% від тарифікації на момент закриття закладу»

НАКАЗУЮ:
1. Тренерам-викладачам з видів спорту, тренерам-викладачам з видів спорту (сумісникам) до 31.07.2020 року надати в письмові формі або з використанням набору тексту на комп’ютері:

  1. Заходи щодо відпрацювання занять відповідно до навчальних планів після нормалізації епідемічної ситуації;

2. Тренерам-викладачам з видів спорту, тренерам-викладачам з видів спорту (сумісникам)  31.07.2020 року надати в письмовій формі або з використанням набору тексту на комп’ютері ЗВІТИ, за період з 22.06.2020 року по 31.07.2020 року, а саме:

  1.  Звіт про заходи щодо проведення занять за допомогою дистанційних технологій;
  2. Звіт про роботу з документацією та методичною літературою;
  3. Звіт про роботу по оформленню, упорядкуванню місця проведення учбово-тренувальних занять;
  4. Звіт про виготовлення та ремонт спорядження та інвентарю;
  5. Звіт про роботу по підвищенню фахового рівня (у письмовій формі або з використанням набору тексту на комп’ютері) – ДОПОВІДЬ за ТЕМОЮ «З навчальних предметів підвищення фахового рівня тренерів-викладачів КУ Вовчанська ДЮСШ»

З використанням набору тексту на комп’ютері

Обсяг доповіді – 7-10 сторінок формату А4 (210x297 мм) набраних українською мовою за допомогою комп’ютерної техніки через 1,5 інтервалу 14 шрифтом Times New Roman з розрахунку не більш 30 рядків на сторінці.

Текст роботи необхідно друкувати з одного боку аркуша білого паперу, дотримуючись наступних розмірів полів: верхнє та нижнє –20 мм, ліве – 30 мм, праве – 10 мм.

Доповідь має бути написано охайно, без виправлень, чітко, грамотно, професійною мовою без орфографічних та синтаксичних помилок у тексті.

Стиль викладання матеріалу має бути строгим та послідовним. При побудові речень слід використовувати дієслова у невизначено-особистій формі, наприклад: "Вважається доцільним запропонувати..." замість "Я пропоную...". Скорочення слів у тексті доповіді та ілюстраціях до нього, крім загальновизнаних абревіатур, не допускається.

Нумерацію сторінок подають арабськими цифрами без знака №. Нумерація сторінок доповіді має бути наскрізною. Першою сторінкою доповіді є титульний аркуш, який включають до загальної нумерації сторінок роботи. Має титульний аркуш. 

Обсяг звіту – повинен бути достатнім для визначення виконання обсягу виконаних робот. Для Звіту поданому з використанням набору тексту на комп’ютері використовувати критерії  виконання доповіді.

Обсяг заходів – повинен бути достатнім для відпрацювання занять відповідно до навчальних планів після нормалізації епідемічної ситуації. Для Заходів поданих з використанням набору тексту на комп’ютері використовувати критерії  виконання доповіді.

Примірний план навчальних предметів та список літератури розміщені на сайті КУ Вовчанська ДЮСШ (https://vdysch.e-schools.info/news/98044).

  1. Галичу В.Ф. старшому тренеру-викладачу довести до виконання наказ до тренерів викладачів, тренерів-викладачів (сумісників).
  2. Контроль за виконанням залишаю за собою.

Директор КУ Вовчанська ДЮСШ                                   Володимир Федутенко

Comments:
Only authorized users can leave comments.